2008. július 10., csütörtök

Kezek


Kezek!
dolgosak, simogatóak, bántóak, teremtőek, szépek, csúnyák, és lehetne tovább sorolni. Mindenkép emberiek. Megmutattuk egymásnak a lakásunk varróműhelyét, a gépeinket, de a kezünk, ami a legfontosabb, az még nem került terítékre. Pedig egy kéz beszélni tud. Kiváncsi lennék, mit tudunk leolvasni egymás kezéről. Ha van kedvetek , játszunk együtt . Ez itt én vagyok.
/Exiefo/

4 megjegyzés:

bruer írta...

Kedves Exi!
A Te kezed, szerintem, Neked a "harmadik-negyedik" szemed! Nézel valamit, de biztos, ami biztos meg is tapintod. Nem tudom miért, de valahogy így látom. És még úgy, hogy szerintem sokat simogattál vele...
Szép érzéseket ébresztesz bennem!

kastanie írta...

Érdekes ötlet, én még nem tudok kezet mutatni, mert hetek óta dugdosom. Dióbefőtt-meggymagozás-Columbus-Procion sorozatos támadások érték, most leginkább meggy.

kastanie írta...

Ja, és érdekes, hogy nekem a kezem nem annyira barátom, nem is vagyok ügyes, ennek ellenére folytonosan varrok. Inkább a fejemben zajlanak a kézimunka dolgok, aztán olyan is az eredmény.

Névtelen írta...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片