2008. június 19., csütörtök

Varrósarok #3

Nálunk is a vagy anya varr, vagy a család eszik probléma merült fel a konyhaasztalon, úgyhogy kellett már egy saját, különbejáratú varrósarok.
A svéd áruházban találtuk ezt a munkaállomást, ikertestvére már bevált szg-asztalként.
Minimális átalakítás után kiválóan használható lett. Keretbe foglalja a szétszóródó varrós dolgaimat, tetején elfér az "irodalom", rekeszében a 2 nagy papírdobozban az anyagaim egy része. Nagy előnye, hogy az eredetileg a klaviatúrának szánt kihúzható polcon jól lehet dolgozni, összeállítani a darabokat, nem kell tologatni a varrógépet.
Tehát sikerült megvalósítani a tervet, bár a "saját"-ságból Eszti kedvéért gyakran engedek és nagyobb darabok szabásakor irány a régi jó konyhaasztal.

9 megjegyzés:

Katbo-Réka írta...

Ez a megoldás nagyon tetszik. Meg is mutatom a férjuramnak, találjunk már neki valahol helyet. Az a baj, hogy tetőtérben rengeteg a ferde fal.(mi pedig ilyen helyen élünk) A klaviatúra tartó ilyen jellegű kihasználására nem is gondoltam még, de tényleg nagyon praktikus ötlet.

ezkriszti írta...

Itt egy új masinka van! Nagyon ügyes varrósarok. Cérnatartók mágnesesek?

Kata írta...

Nagyon klassz a varróállomás!
A géphez gratulálok! Ezzel is készülhetnek a szebbnél szebb alkotások! És még díszítőöltések is vannak rajta a lányoknak! :o))
Kívánom, hogy nagyon sok örömöd legyen benne! :o)))
Ja és most nézem csak milyen jó helyük van a babáknak. Az is mágneses?

lomaquilt írta...

Nagyon jó a kis varrósarok. Az anyagok a dobozban jól elvannak? Gondolok arra, hogy nem kell mindig feltúrni a keresésben? A bővitést hogy képzeled el? Persze ezek csak akkor érdekesek, ha gyüjtőgető tipus vagy. Ha van szived a selejtezésre (amit irigylek!) akkor mindig ilyen szép rend lesz, kivánom!

Ahama írta...

Mérete 104x50cm, magassága 165cm, itt csak az éppen futó dolgaim vannak, a többinek van egy külön szekrény. Mágneses a tűtartó(késtartóként árulják, akiknek nincs varrós beütésük) és az üzenőfal is.
Igen, von Pfaff báró végre megérkezett :)))(szélesebb is lenne a vigyor, de nem tud többen a gép).Ismerkedünk egyelőre, de az már kiderült, hogy nagytudású, pontos és megbízható, öröm vele dolgozni. Kata, köszi a rábeszélést!

Kicsoda írta...

Nagyon jo!! ami nekem kifejezetten tetszik,hogy felfele vannak a dolgok. Nalunk nagy a belmagassag, es en pakolaskor valahogy 2d-ben gondolkodom;-)
A gephez meg gratulalok!!!!

kastanie írta...

Sok szépet varrj az új géppel!

Ahama írta...

Köszi Kastan,igyekszem, már csak ráérő időből kellene jóval több :).

Timici írta...

Márti, mi ennek a munkaállomásnak a fantázianeve? nagyon klassz, egy ilyennek én is tudnék örülni:o)